به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محمد هاشم بت شکن - مدير عامل بانک مسکن - در جمع خبرنگاران با اشاره به اينکه تسهيلات ?? ميليوني خريد مسکن در آينده به خانه اوليها داده ميشود گفت: در حال حاضر تسهيلات ?? ميليون توماني خريد مسکن و ?? ميليون تومان وام جعاله به زوجهاي جوان داده ميشود، اين طرح آزمايشي بوده که در آينده پس از مشخص شدن نتايج طرح به همه افرادي که براي اولين بار اقدام به خريد مسکن ميکنند داده خواهد شد.
وي ادامه داد:اکنون ساير افراد ميتوانند ?? ميليون تومان تسهيلات خريد و ?? ميليون تومان وام جعاله را دريافت کنند.
به گفته بت شکن، شوراي پول و اعتبار براي بدهي بانک مسکن به نظام بانکي مصوبهاي را تصويب کرد.
وي با اشاره به مصوبه شوراي پول و اعتبار در جلسه سه شنبه هفته گذشته توضيح داد: بر اساس اين مصوبه کل اضافه برداشت و برداشتهايي که بانک مسکن از بانک مرکزي داشته به خط اعتباري ?? ساله با دوره تنفس سه ساله تبديل خواهد شد.
مدير عامل بانک مسکن ادامه داد: اين خط اعتباري ??? هزار ميليارد ريال بوده که مربوط به اضافه برداشت مسکن مهر است.
بت شکن تاکيد کرد: سقف تسهيلاتي که ما مي توانيم پرداخت کنيم حدود ??? هزار ميليارد ريال است.
وي به ??? هزار ميليارد قرارداد جديد براي مسکن مهر اشاره کرد و گفت: مابهالتفاوت اين دو قرار نيست که از منابع بانک مرکزي باشد بلکه از محل بازپرداخت اقساط تامين خواهد شد.
مدير عامل بانک مسکن با بيان اينکه بررسيها نشان داده که سقف تسهيلات مي تواند در سال ?? به ?? ميليون تومان نيز ارتقا يابد، افزود: در صورتي که مدت سپرده گذاري ?? ساله باشد اين امکان وجود دارد که سقف تسهيلات در دراز مدت به ?? ميليون نيز افزايش يابد.
بتشکن همچنين با اشاره به ديگر مصوبه شوراي پول و اعتبار اعلام کرد: براساس مصوبه جديد زمان بازپرداخت تسهيلات مسکن مهر از ?? سال به ?? سال افزايش يافت.
منبع:ايسنا